top of page

“A user interface is like a joke.
If you have to explain it, it’s not that good.”

Snelheid & veiligheid

Flexibiliteit & schaalbaarheid

Goede samenwerking

"Sit back and relax, we'll take it from here"

Wij werken niet voor jou, wij werken met jou! Jij brengt de kennis over jouw merk en wij leveren de creativiteit. Zo werken we samen als team in de sterkste opstelling voor het beste resultaat.

Studio Mil is een verzameling van idioten. Vakidioten, natuurlijk! We combineren design en techniek bij elkaar alsof ze nooit gescheiden zijn geweest, terwijl dat juist is waar we ons van onderscheiden.

 

Omdat we vrienden zijn, durven we onze kritische mening geven om zo elkaars werk te verbeteren. Zo werken wij ook graag met jou. resultaat? Online pareltjes die nog cooler zijn dan je je kunt voorstellen.

Aanbod

Iedereen is online, maar hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie uitblinkt?

Tegenwoordig is geen website hebben gelijk aan een zaak beginnen en er niemand over vertellen. Een mooie en overzichtelijke site die goed presteert in de zoekmachines kan potentiële klanten helpen om je merk makkelijk terug te vinden.

Web Design

Het belang van sterk webdesign wordt nog steeds erg onderschat. Het hebben van een website die perfect aansluit bij jou kernwaarden is essentieel om jouw online doelen te behalen. Bij onze websites staat conversie voorop. Wij bouwen websites die bezoekers omzetten in klanten door date en intelligente branding.

E-mailcampagnes

Met onze email campagne kun je op een persoonlijke en op een spontane manier communiceren met je publiek. Ons team van experts gebruikt de nieuwste technologie en strategieën om ervoor te zorgen dat je boodschap opvalt en uitblinkt in de inboxen van je doelgroep.

Social Media

Maak indruk op je doelgroep en bereik heb op de plekken waar ze zich het meest bevinden - op social media! Met onze boeiende social media campagnes kun je je merk en producten effectief en interactief promoten. Wij zorgen dat uw boodschap opvalt tussen de miljoenen posts en video's van lieve katjes of gevaarlijke stunts op social media.

Digital Marketing

Wij geven heel graag advies over de mogelijkheden van online marketing tools. Uiteraard implementeren we ze ook voor je. We zorgen voor de vormgeving en inhoud van social media campagnes, gecombineerd met direct mail, blogs & advertising. Zo kunnen we je helpen je online doelen te bereiken.

Onze unieke aanpak

We werken graag samen aan iets moois. Zoals het eeuwenoude spreekwoord gaat, "Het oog wilt ook wat", zorgen we samen voor een mooie website (User Interface) .

Maar ook zorgen we voor een gebruiksvriendelijke website (User Experience).

Werken waar we trots op zijn

Websites en webapplicaties die we ontwerpen, bouwen, hosten, onderhouden en optimaliseren.

DEF_Logo_Door_Tekengebied 1_edited.png
314990090_794748001588173_6501443730624892294_n.jpg
2.png
La Débottée Belge.png
1.png
1.png
AVANCO_ONWHITE-03_edited_edited_edited.png
La Débottée Belge (1).png

Wat onze klanten zeggen

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.”

Door Deleye,

Deleye Vastgoed

"Milan is niet enkel een goede voetballer, hij ontworp onze website in no time aan de hand van onze huisstijl. Vanwege zijn enthousiasme, leuke tips en tricks en vooral zijn creatieve input zijn we tot een goed resultaat gekomen"

Fabrice,

JC 'T Kringske

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.”

Simon Gernaey,
Bearscape

Zin om de idioten achter Studio Mil te ontmoeten?

Contact
bottom of page